2014.06.16 – Dzień 6 – Build: ABS

Posted: 16 czerwca 2014 in Body Beast - Etap I

Dziś dzień 6 z Body Beast czyli Build: ABS.

Dieta
  • 11:00 – Śniadanie 1: Płatki owsiane 50 g, Mleko 0,5 % 200 ml, białko Trec Whey 100 30 g.
  • 14:00 – Trening: Build: ABS.
  • 14:30 – Orbitrek : 40 minut
  • 15:30 – Obiad: Łazanki (moje) 400 g, pierś z kurczaka 200 g, buraczki zasmażane z cebulką 100 g.
  • 17:00 – Podwieczorek: Kalarepa 230 g.
  • 19:00 – Kolacja 1: Omlet z 5 białek, pierś z kurczaka 100 g, pieczarki 100 g, cebula, bułka kajzerka 50 g, cukinia 100 g.
  • 23:00 – Kolacja 2: Kajzerka Lidl 50 g, serek wiejski 5% 200 g.
  • Podsumowanie: T 58, W 198, B 186, Kcal 2063 – wykorzystałem 103% z 2000 Kcal

To już koniec łazanek a szkoda bo dobre były 🙂

 

Podział Kalorii:

 

  • (39%) – Węglowodany
  • (25%) – Tłuszcze
  • (36%) – Białko

 

Trening
  • Dziś Build: ABS. Dziś miał być dzień wolny ale, że wczoraj nie zrobiłem brzuszków to dziś je pomęczyłem. Dawno już brzuszków nie robiłem więc się wcale nie zdziwię jak jutro będą zakwaski ale tak to już musi być.
  • Po brzuszkach jak co dzień 40 minut na orbitreku.

 

  • Ciężary jakie podnoszę każdego dnia:
  1. dzień – Build: 5212 kg
  2. dzień – Build: 8580 kg
  3. dzień – Build: 6548 kg
  4. dzień – Build: 5716 kg
  5. dzień – Build: Cardio
  6. dzień – Build: ABS

 

  • Dziś po treningu BB zrobiłem Cardio na orbitreku:
  1. czas – 40 minut
  2. dystans – 12 km
  3. spalone kalorie – 420 Kcal
  4. średnia prędkość – 18 km/h

 

 Mój główny cel na tą rundę BB to zbić wagę do 80 kg i nieco poprawić sylwetkę !!! Trzymajcie kciuki.

Jak zawsze zapraszam do komentowania i wspierania moich poczynań to zawsze się przyda.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s