2014.04.28 – RIP60 – Tydzień 3 – Start

Posted: 28 kwietnia 2014 in 03. RIP60

Zaczynamy 3 tydzień Turn and Burn – dzień 1.

Dieta
  • 10:00 – Śniadanie 1: Bułka z dynią 40 g, serek wiejski 5% 200 g.
  • 11:00 – Trening: RIP60 – Week 3
  • 12:00 – Śniadanie 2: Banan.
  • 16:30 – Obiad: Pierś z kurczaka 200 g, gnocchi 200 g, ogórek konserwowy 120 g, pieczarki 100 g.
  • 19:00 – Kolacja 1: Omlet z 5 białek, pieczarki 100 g, bułka z dynią 80 g, cebula, parówka sokolik 1 szt.
  • 22:00 – Kolacja 2: Bułka z dynią 80 g, serek wiejski 5% 200 g.
  • Podsumowanie: T 37, W 237, B 195, Kcal 1989 – wykorzystałem 99% z 2000 Kcal

 

Podział Kalorii:

  • (47%) – Węglowodany
  • (17%) – Tłuszcze
  • (36%) – Białko

 

Trening
  • Zaczynamy kolejny tydzień treningowy z RIP60 i powiem Wam, że im dalej tym trudniej. Sam program nie zmienia się dużo. Co tydzień zmienia się dosłownie kilka ćwiczeń ale większość z nich jak na razie pojawia się w każdym treningu. Tydzień 3 – Turn and Burn charakteryzuje się naprawdę sporą intensywnością oraz minimalnymi przerwami między kolejnymi ćwiczeniami co daje nieźle popalić a pot leje się strumieniami. Przyznaję się bez bicia, że przy kilku ćwiczeniach, które z reguły trwają po 60 sekund ja wytrzymuję 30 a czasem 45 sekund ale są i takie, które robię normalnie po 60 sekund :).
  • No nic nie ma co gadać trzeba coś robić. Fajnie, że od czasu do czasu na blogu pojawiają się nowe wpisy ludzi, którzy też chcą coś ze sobą zrobić i zaczynają przygodę zP90X, Body Beast a może ktoś z Was spróbuje RIP60 ? 🙂 ja osobiście polecam i zachęcam tym bardziej, że Rip60 ma takie samo zastosowanie jak TRX i ja osobiście po skończeniu programu RIP60 zamierzam wprowadzać różne (a jest tego naprawdę dużo YouTube) ćwiczenia z TRX.

Jak zawsze zachęcam do komentowania im więcej wpisów tym lepiej :).

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s