2013.12.21 – Dzień 23 – Bulk: Legs

Posted: 21 grudnia 2013 in Body Beast - Etap II

Dziś sobota i Bulk: Legs (nogi).

Dieta
  • 11:00 – Śniadanie 1: Bułka z dynią 80 g, 2 jajka, ser gouda 10 g, parówka.
  • 12:30 – Trening: Bulk: Legs.
  • 14:30 – Gruszka 250 g.
  • 16:30 – Obiad: Makaron durum 100 g, pstrąg 300 g, buraczki 170 g.
  • 18:00 – Podwieczorek: Banan, migdały 15 szt.
  • 19:00 – Kolacja 1: Bułka z dynią 80 g, serek wiejski 5% 200 g.
  • 22:00 – Kolacja 2: Kalarepa 300 g.
  • Podsumowanie: T 77, W 269, B 167, Kcal 2382 – wykorzystałem 95% z 2500 Kcal

 

 Trening
  • Dziś Bulk: Legs. Już myślałem, że nogi w tym etapie będą jakieś „lepsze” ale nie … nadal są to ćwiczenia bardzo męczące. Nie ma co prawda tego wchodzenia z obciążeniem na ławeczkę tak jak to było w Build ale jest mnóstwo wykroków i przysiadów z ciężarami a to też daje nieźle w kość. Do tego trzeba mieć niezłą koordynację, żeby się nie wypieprzyć na dywan :).
  • Po wczorajszym treningu na klatkę, dziś leciutkie zakwaski.

 

Ciężary jakie podnoszę każdego dnia:

  1. dzień – Build: 5436 kg
  2. dzień – Build: 7012 kg
  3. dzień – Build: 7494 kg
  4. dzień – Build: 5490 kg
  5. dzień – Build: Cardio/Abs
  6. dzień – Build: 5636 kg
  7. dzień – wolne
  8. dzień – Build: 8200 kg
  9. dzień – Build: 7308 kg
  10. dzień – Build: 5926 kg
  11. dzień – wolne
  12. dzień – Build: 5864 kg
  13. dzień – Build: 9650 kg
  14. dzień – Build: 6587 kg
  15. dzień – Build: 6204 kg
  16. dzień – Build: wolne
  17. dzień – Build: 6164 kg
  18. dzień – Build: 9474 kg
  19. dzień – Build: 7006 kg
  20. dzień – Build: 6192 kg
  21. dzień – Build: Cardio/Abs
  22. dzień – Bulk: 4320 kg
  23. dzień – Bulk: 9188 kg

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s