2013.12.07 – Dzień 13 – Build: Legs

Posted: 7 grudnia 2013 in Body Beast - Etap I

Dziś sobota i Build: Legs (nogi).

Jak zawsze po pracy ten pierwszy dzień jest jakiś taki dziwnie słaby, do tego trafiłem dziś na trening nóg, którego powiem szczerze nie lubię za bardzo.

Dieta
  • 10:00 – Śniadanie 1: Bułka z dynią 80 g, ser wiejski 5% 200 g,
  • 10:30 – Trening: Build: Legs.
  • 11:30 – Śniadanie 2: Banan.
  • 12:30 – Śniadanie 3: Jajecznica z 3 jaj, cebula, bułka z dynią, czekolada mleczna 10 g.
  • 15:00 – Obiad: Ziemniaki pieczone 400 g, pierś z kurczaka 200 g, pomidor 140 g, jogurt 100 g.
  • 20:00 – Kolacja 1: Bułka z dynią 80 g, ser wiejski 5% 200 g.
  • 22:00 – Kolacja 2: Bułka z dynią 80 g, omlet z 3 białek, cebula 30 g, pieczarki 100 g, szynka z kurczaka 50 g, kakao 200 ml.
  • Podsumowanie: T 90, W 301, B 189, Kcal 2756 – wykorzystałem 110% z 2500 Kcal

 

Trening
  • Dziś Legs. Ehhhhhh 🙂 zaczynam marudzić ale jakoś nie przepadam za tym treningiem. Byłem dziś jakiś słaby dlatego ominąłem z 4 ćwiczenia, ale za to przy innych dodałem większe obciążenie co dało wynik dodatni i łączny ciężar to 9650 kg.
  • Tak już pisałem ostatnio nie będę pisał nic na siłę, pojawią się Wasze pytania to będą moje odpowiedzi, puki co będzie to bardziej dziennik (foch :)).
  • Jeśli chodzi o foty to pojawią się na koniec I etapu, II etapu i III etapu.

 

  • Ciężary jakie podnoszę każdego dnia:
  1. dzień – 5436 kg
  2. dzień – 7012 kg
  3. dzień – 7494 kg
  4. dzień – 5490 kg
  5. dzień – Cardio/Abs
  6. dzień – 5636 kg
  7. dzień – wolny
  8. dzień – 8200 kg
  9. dzień – 7308 kg
  10. dzień – 5926 kg
  11. dzień – wolne
  12. dzień – 5864 kg
  13. dzień – 9650 kg

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s