2013.11.16 – Dzień 2 – Build: Legs

Posted: 16 listopada 2013 in Body Beast - Etap I

Dziś sobota, drugi dzień z Body Beast i trening nóg.

Dieta
  • 09:30 – Trening: Build: Legs.
  • 10:00 – Śniadanie: Bułka z dynią 160 g, ser wiejski 5% 200 g, filety śledziowe w sosie pomidorowym 170 g.
  • 16:00 – Obiad: Ryż biały 100 g, buraczki 200 g, pstrąg 200 g.
  • 18:00 – Podwieczorek: Migdały 25 szt, banan.
  • 20:00 – Kolacja 1: Bułka z dynią 80 g, ser salami 15 g, udko wędzone 30 g.
  • 22:00 – Kolacja 2: Bułka z dynią 80 g, ser wiejski 5% 200 g.
  • Podsumowanie: T 77, W 250, B 158, Kcal 2261 – wykorzystałem 90% z 2500 Kcal

 

Trening
  • Dziś Build: Legs. Powiem Wam tak; o ile w pierwszych minutach treningu było spokojnie, błogo o całkiem przyjemnie to już po chwili zrobiło się ciężko i boleśnie 🙂 Jeśli myślicie, że trening nóg w P90X był ciężki to spróbujcie tego w Body Beast. Praktycznie bez przerw między ćwiczeniami, musiałem kilka razy zatrzymać nagranie bo nie miałem czasu zapisać wyników :).

 

  • Po wczorajszych ćwiczeniach na klatkę i ramiona mam dziś lekkie zakwasy, jutro na 100% będę czuł to samo w nogach :). Teraz już rozumiem dlaczego przy Body Beast należy jeść dużo, tu trzeba mieć naprawdę dużo siły, dlatego zmieniłem ilość Kcal z 2000 na 2500 Kcal/dzień i zobaczymy jak to będzie w praktyce. Po zaledwie dwóch dniach ciężko to oceniać ale dla mnie treningi Body Beast jak na razie oceniam na 10/10. Namawiam teraz żonę, która po zakończonym P90X zaczęła robić TurboFire (jakoś Jej się nie podoba), żeby zaczęła Body Beast tyle, że wersję Lean (lżejsza).

 

  • Ciężary jakie podnoszę każdego dnia:
  1. dzień – 5436 kg
  2. dzień – 7012 kg

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s