2013.11.02 – Dzień 80 – Ab Ripper X + Legs and Back

Posted: 2 listopada 2013 in P90X Classic - Etap III

Sobota i dziś Ab Ripper X + Legs and Back a na obiadek będzie Królik Bugs :).

Dieta
  • 10:00 – Śniadanie: Bułka z dynią 80 g, ser wiejski 200 g, szynka z kurczaka 36 g.
  • 12:00 – Trening: Ab Ripper X + Legs and Back.
  • 14:00 – Obiad: Kluski śląskie Trisan 200 g, królik z Lidla 250 g, kapusta kiszona 150 g.
  • 16:00 – Migdały 20 szt.
  • 18:00 – Kolacja 1: bułka z dynią 80 g, ser wiejski 5% 200 g, szynka z kurczaka 18 g.
  • 21:00 – Kolacja 1: bułka z dynią 80 g, ser wiejski 5% 200 g.
  • 22:00 – Kalarepa 140 g.
  • Podsumowanie: T 66, W 205, B 154, Kcal 1993 – wykorzystałem 99% z 2000 Kcal

Trening
  • Dziś Ab Ripper X + Legs and Back. Znowu brzuszki zrobiłem jako pierwsze bo bałem się, że po nogach będzie ciężko. Sam trening całkiem spoko a po nim pyszny króliczek na obiadek mniam mniam :). Teraz poleniuchuję przed TV i poklikam na kompie.

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Facebooku

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie na Google+

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s