2013.09.16 – Dzień 43 – Chest, Shoulders and Triceps + Ab Ripper X

Posted: 16 września 2013 in P90X Classic - Etap II

Poniedziałek a więc zaczynamy od nowa 🙂

Dieta
  • 11:00 – Śniadanie 1: Ser wiejski 5% 180 g, szynka z kurczaka 50 g.
  • 12:00 – Trening: Chest, Shoulders and Triceps + Ab Ripper X.
  • 13:00 – Śniadanie 2:
  • 14:00 – Obiad: Fasolka po bretońsku 🙂 400 g.
  • 15:30 – Podwieczorek: Kalarepa
  • 17:30 – Kolacja 1: Ser wiejski 5% 200 g, szynka z kurczaka 50 g, cebula 30 g.
  • 21:30 – Kolacja 2: Jajecznica z 2 jaj, pieczarki 50 g, szynka z kurczaka 50 g, bułka z dynią.
  • Podsumowanie: T 40, W 179, B 119, Kcal 1544 – wykorzystałem 67% z 2300 Kcal
  • Przepis na fasolkę jakby ktoś miał ochotę a sam nigdy nie robił: fasolka jasiek 800 g, koncentrat pomidorowy 200 g, pierś z indyka 600 g, cebula 190 g, mąka kukurydziana 25 g, jogurt naturalny 100 g, przyprawy – wyszedł duży gar więc będzie jedzenia na kilka dni 🙂

 

Trening
  • Dziś Chest, Shoulders and Triceps + Ab Ripper X. Poszło całkiem dobrze, zmniejszyłem trochę ciężary za to zrobiłem więcej powtórzeń. Brzuszki standardowo początek po 25 powtórzeń, później po kilkanaście i na koniec znowu po 25. Jutro wtorek a wtorek to jak co tydzień nasz ukochany Plyometrics 🙂

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s