2013.09.14 – Dzień 41 – Back and Biceps

Posted: 14 września 2013 in P90X Classic - Etap II

Ja się normalnie zakochałem w tych nowych hantlach :). Z tego też powodu dzisiejszy trening Kenpo zamieniłem na Back and Biceps, żeby móc nimi poćwiczyć.  A tak na poważnie to jeśli przymierzasz się do zakupu hantli i masz parę groszy to nie zastanawiaj i kupuj hantle systemowe. W Polsce dostępnych jest kilka modeli, szukajcie na allegro i w sklepach internetowych. Jakby ktoś szukał i chce zaoszczędzić prawie połowę ceny rynkowej to mogę dać namiar na firmę, która ma towar powystawowy, jest znacznie tańszy.

Dieta
  • 10:30 – Śniadanie 1: Banan.
  • 12:30 – Trening: Back and Biceps.
  • 13:30 – Obiad: Makaron pełnoziarnisty Lubella 150 g, noga z kurczaka (bez skóry i kości) 150 g, surówka z kapusty kiszonej 150 g.
  • 15:00 – Podwieczorek: Pół piwa 🙂
  • 18:30 – Kolacja 1: Bułka z dynią, sałatka z gyrosa z sałatą pekińską 150 g, leczo: kiełbaska z drobiu z cukinią 50 g.
  • 22:00 – Kolacja 2: Bułka z dynią, kapusta kiszona 25 g, szynka z kurczaka 25 g, ser wiejski 5% 150 g.
  • Podsumowanie: T 43, W 186, B 101, Kcal 1570 – wykorzystałem 68% z 2300 Kcal
Trening
  • Dziś zamiast Kenpo zrobiłem sobie mój ulubiony trening Back and Biceps a dzięki nowym hantlom to jeszcze większa frajda. Wiem, że się powtarzam ale ten system szybkiej zmiany obciążenia jest po prostu genialny. Jutro niedziela więc w planie dzień wolny lub rozciąganie ale myślę, że może zrobię coś innego ? Wiem, że coraz bardziej zmieniam oryginalny plan treningowy, ale wszystko z umiarem w i granicach zdrowego rozsądku. Co do wagi to nadal leci w dół a głodny nie chodzę więc jest OK czego i Wam życzę 🙂

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s