2013.09.09 – Dzień 36 – Chest, Shoulders and Triceps + Ab Ripper X

Posted: 12 września 2013 in P90X Classic - Etap II

To już drugi tydzień II etapu P90X.

Dieta
  • 10:00 – Śniadanie 1: Nektarynka
  • 10:30 – Trening: Chest, Shoulders and Triceps + AB Ripper X.
  • 11:30 – Śniadanie 2: Ser wiejski 5% 200 g, cebula 20 g, szynka z kurczaka 50 g, bułka z dynią, figa (nie suszona).
  • 15:00 – Obiad: Ziemniaki ćwiartki smażone 180 g, pierś z kurczaka 130 g, buraczki z jabłkiem 150 g, pieczarki 30 g, cebula 40 g, jogurt 1,5% 60 g, pepsi max 22o ml.
  • 19:30 – Kolacja 1: Bułka z dynią, ser gouda 30 g, mięso z królika 45 g.
  • 21:30 – Ser wiejski 5% 200 g, szynka z kurczaka 50 g.
  • Podsumowanie: T 80, W 237, B 157, Kcal 2224 – wykorzystałem 97% z 2300 Kcal
Trening
  • Dziś Chest, Shoulders and Triceps + Ab Ripper X. W sumie nie mam się co rozpisywać, jedyna różnica to zmiana obciążenia na mniejsze, tym samym byłem wstanie zrobić więcej powtórzeń i udało mi się dokończyć cały trening na brzuszki.

 

Reklamy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s